All-inclusive vakanties naar de Canarische Eilanden

Posted on: februari 25th, 2014 by
Comments Disabled

Het strand op FuerteventuraDe Canarische Eilanden vormen een prachtige vakantiebestemming, vooral wanneer u ervoor kiest om er all-inclusive te verblijven. Men zorgt ervoor dat het u aan niets tekort zal komen, terwijl het maar 4-5 uur vliegen is om er te komen. De bestemming is wat dat betreft goed bereikbaar, terwijl u wel degelijk het gevoel heeft dat u er echt even lekker tussenuit bent.

Alle seizoenen

Op de Canarische Eilanden heeft men in principe alle seizoenen, afhankelijk van het eiland en de positie op het eiland waar u verblijft. Dit zorgt er onder andere voor dat u er gedurende het gehele jaar naartoe kunt reizen. De temperatuur schommelt er altijd zo tussen de 20 en 25 graden Celsius. In de zomer heeft men af en toe te maken met een hittegolf, waardoor het kwik wat verder op zal lopen. In de meeste gevallen heeft u er echter de mogelijkheid om op een zomerse manier te verblijven, zonder dat het echt heet zal worden.

Uitgaan op de Canarische eilanden

Uiteraard kunt u genieten van de Canarische Eilanden op de manier zoals u dat wenst. De eilanden Tenerife en Gran Canaria bieden de beste mogelijkheden om uit te gaan. Er zijn bars, restaurants en discotheken beschikbaar, waardoor u zelf bepaalt op welke manier u daar van wenst te genieten. De jongeren kiezen over het algemeen voor Gran Canaria, om te verblijven in Playa del Ingles. Er zijn talloze andere bestemmingen beschikbaar, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar wat meer luxe of meer rust, tijdens uw all-inclusive reis naar de Canarische Eilanden.

Luxe verblijven

Indien u graag in luxe wilt verblijven is het mogelijk om naar Gran Canaria af te reizen en in Maspalomas te verblijven, of een van de andere Canarische Eilanden uit te zoeken. De all-inclusive hotels zijn op een aantal verschillende eilanden beschikbaar. Het is op Fuerteventura bijvoorbeeld goed mogelijk om te gaan surfen, terwijl u op Tenerife de mogelijkheid heeft om het eiland op diverse manieren te gaan verkennen. Geniet verder van de zee, bijvoorbeeld door een van de all-inclusive hotels uit te zoeken die gelegen zijn aan het strand. De vriendelijke bevolking en het heerlijke weer maken het tot een geweldige vakantiebestemming.

Foto: mirubi – Fotolia.com

Gerelateerde artikelen:


Tags: ,

Comments are closed.