De 5 beste all-in-one wireless printers

Posted on: april 30th, 2013 by
Comments Disabled

Detail van een printerBent u op zoek naar de 5 beste all-in-one wireless printers? We zetten ze hier op een rij, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken.

Dell 1355cnw Multifunctionele Color Printer

De Dell 1355cnw Multifunctionele Color Printer is een uitstekende keuze, waar u 4 verschillende tonerkleuren in kunt plaatsen. Het is een laserprinter, waarmee u 3,5 cent voor een afdruk in zwart-wit en 18,5 cent per afdruk in kleur betaalt.

Brother MFC-8950DW

Daarnaast behoort de Brother MFC-8950DW tot de beste all-in-one draadloze printers, waarmee u zonder tussenkomst van kabels toch een goede afdruk kunt maken. Het apparaat is een laserprinter en print al vanaf 1,8 cent per pagina, waardoor u er op een voordelige manier afdrukken mee kunt maken.

Canon imageClass MF4880dw

De Canon imageClass MF4880dw drukt af vanaf 4,1 cent per afdruk en is daarmee wat duurder. Het is een goede printer met een compact formaat en een stijlvol design. Vanwege de all-in-one mogelijkheden heeft u de mogelijkheid om een afdruk te maken, te scannen en te kopiëren. U heeft dat wat betreft meerdere apparaten in één zitten.

Epson Expression Premium XP 800

De Epson Expression Premium XP 800 combineert deze functies ook en zorgt ervoor dat u op een nog meer compacte manier kunt printen. U maakt gebruik van een inktjet printer, waardoor het apparaat beter geschikt is voor het thuisgebruik, of het gebruik in een relatief kleine bedrijfsomgeving. De printer maakt gebruik van een LCD scherm waarop u een preview kunt zien. Daarnaast kunt u direct afdrukken vanaf een camera, bijvoorbeeld op het moment dat u een mooie foto heeft gemaakt die u graag wilt laten zien.

Brother MFC-J4510DW

Kies tenslotte voor de Brother MFC-J4510DW, aangezien ook die printer behoort tot de 5 beste wireless all-in-one printers die er op dit moment beschikbaar zijn. U kiest voor een automatische printer die af afdrukken maakt vanaf 2,3 cent in zwart-wit. Gaat het u om een afdruk in kleur? Dan bedragen de kosten minimaal 7,6 cent. U bent daarmee verzekerd van een zeer voordelige printer, die bovendien uitstekende afdrukken van hoge kwaliteit maakt, waar u echt wat aan heeft.

Artikelfoto: Oliver Hoffmann, Fotolia
Gerelateerde artikelen:


Tags: , ,

Comments are closed.