Tablets van Samsung: welke past bij mij?

Posted on: mei 1st, 2013 by
Comments Disabled

Verschillende tablets om een globeWilt u een Samsung tablet kiezen, maar vindt u het lastig om er achter te komen welk exemplaar het best bij u past? Kies voor een Galaxy Note of een Tab, de juiste schermdiagonaal en bovendien verbindingsmogelijkheden met Wifi of 3G/4G. Op die manier komt u relatief eenvoudig uit bij de tablet van Samsung die het best bij u past.

Galaxy Note of Tab

Kies allereerst uit een Samsung Galaxy Tab of een Samsung Galaxy Note. De tab is goed geschikt voor het gebruik met uw vingers, waardoor u bijvoorbeeld websites kunt bekijken, spelletjes kunt spelen en u de mogelijkheid heeft om video’s te kijken. Bent u meer creatief aangelegd en wilt u de tablet gebruiken om aantekeningen te maken, foto’s te bewerken of wellicht een tekst te schrijven? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van de Galaxy Note modellen, die u met behulp van een speciale pen (een stylus) kunt bedienen.

Schermdiagonaal kiezen

Vervolgens dient u een keuze te maken voor de schermdiagonaal van de tablet van Samsung. Kies voor een 8” apparaat indien u de tablet gemakkelijk mee wilt kunnen nemen. Heeft u liever een groter scherm tot uw beschikking? Dan zijn de 10,1” modellen waarschijnlijk beter geschikt. U heeft op die manier een groter scherm in handen, waardoor u websites en foto’s of video’s beter kunt bekijken. De Samsung Galaxy Tab is er als 7” model, vergelijkbaar met de 8” zoals die geldt voor de Samsung Galaxy Note die u kunt gebruiken.

Wifi of 3G/4G

Kies tenslotte voor de verbindingsmogelijkheden die bij u passen, om op die manier tot de tablet te komen die u graag aan wilt schaffen. Gebruikt u de tablet vooral thuis, of op uw werk? Dan is de kans groot dat er een Wifi-netwerk beschikbaar is, waardoor u de mogelijkheid heeft gebruik te maken van het internet. Bent u veel onderweg en wilt u ook daar gebruik maken van het internet? Kies dan voor een model die ook 3G/4G ondersteunt. U kunt op die manier een Samsung tablet aanschaffen waarmee u gebruik kunt maken van het mobiele internet.

Fotogever: Scanrail – Fotolia
Gerelateerde artikelen:


Tags: , ,

Comments are closed.